Maak kennis met Hans Slingerland

Graag wil ik me aan u/jullie voorstellen nu ik sinds 1 februari jl. de voorzitter van de Stichting Vlasmanifestatie ben.

Ik ben met de naam Hans Slingerland geboren in 1948 te Ede, en ik ben momenteel woonachtig in Delden. Ik ben getrouwd; we hebben 2 dochters en inmiddels ook 2 kleinzonen.
Na mijn studie scheikunde heb ik gewerkt in de chemische en aanverwante industrie (o.a. verf en lak, inkt, lijm en kitten, smeeroliën).

Momenteel ben ik voor een klein deel van mijn tijd actief als zelfstandige, daarnaast doe ik vrijwilligerswerk en ben ik ‘in ruste’, oftewel ik breng mijn tijd nuttig en plezierig door met tal van interessante bezigheden, bijv. een studie geschiedenis.

"Omdat ik me altijd sterk aangetrokken heb gevoeld tot verbeterprojecten zie ik in de Stichting Vlasmanifestatie een gezonde uitdaging om het begrip ‘duurzaam’ een wezenlijke inhoud te geven: een grondslag voor een betere leefwereld en een betere economie, niet in de laatste plaats met behulp van een betere chemie. Met vlas kunnen we dat denk ik goed neerzetten. Met het enthousiasme van de mensen met wie ik nu al te maken heb gehad, en zeker in de samenwerking met Herman en Trix Niesthoven, the founding fathers van de Stichting, zal dat zeker lukken!"

Hans Slingerland voorzitter stichting Vlasmanifestatie
Hans Slingerland, voorzitter Stichting Vlasmanifestatie