Brochure 'De Kracht van Vlas'

Historisch, innovatief, duurzaam en veelzijdig, zijn de kwalificaties die we hebben meegegeven aan de brochure 'De Kracht van Vlas' die is onlangs uitgebracht. Een prachtig exemplaar waar de essentiƫle eigenschappen van vlas in woord en beeld tot hun recht komen. De brochure geeft een goed beeld van de duurzame eindproducten die vlas voortbrengt waar het ondernemersschap een duidelijk verhaal heeft als het om duurzaam verantwoorde producten gaat.

In deze brochure die ontworpen is in het kader van 'leren voor duurzame ontwikkeling' van de provincie Overijssel willen we de waarde van de vlasplant tot haar recht laten komen van teelt tot hightech.
Vlas als herontdekking wat volop in de belangstelling staat. De vraag naar biobased grondstoffen, de biocomposieten en als het gaat om toepassingen van biocomposieten op medisch technisch gebied.

De brochure is ook wat uitstraling betreft een prima instrument om 'De Kracht van Vlas' breed onder de aandacht te brengen. Download de brochure door op de afbeelding te klikken.

Brochure De Kracht van Vlas
Concept & ontwerp: Dennis Deursen, M-effect.
Teksten: Lucy Engelen, Engelen Marketing