Creatieve workshops: Zelfportretten maken met verf, naald, draad en vlas

Datum: 
25/06/2011
02/07/2011
09/07/2011
Aanvang: 
11:00
Locatie: 
TwentseWelle

Samen met kunstenares Zus Stapel ga je een zelfportret maken op gespannen linnen, werkend met pennen, verf, naald en draad en echte VLAS voor het haar natuurlijk. Eerst maken we een omtrek van je gezicht met pen en daarna mag je het inkleuren en bewerken zoals jij het zelf mooi vindt.
Je kunt het net zo prachtig, kleurrijk, bizar of grappig maken als je zelf wilt! Daarna kun je je werk meenemen naar huis (als het tenminste droog is...) of tijdelijk aan Zus (de kunstenaar die de workshop geeft) meegeven voor een heuse tentoonstelling bij STOFF.ateliers, de plek voor textielkunst in Enschede (aan de Molenstraat 74 te Enschede - www.stoff-enschede.blogspot.com). Uiteraard krijg je je werk na de tentoonstelling mee naar huis! Goed idee, vind je niet? Dan kan iedereen jouw leuke of vreemde zelfportret bewonderen. En ook meteen weer een reden voor een feestje met vrienden en familie!

Let op!

Een workshop beslaat slechts een ochtend. Er is geen sprake van een serie sessies die elkaar opvolgen, maar van een programma dat op verschillende data wordt herhaald.

Inschrijven

Ben je 8 jaar of ouder geef je dan op voor deze workshop via het aanmeldformulier.